De asemenea, permite instructorului să audă mai bine în caz de urgență.

3. Selectarea muzicii

Muzica ar trebui să contribuie la experiența generală a unui curs de fitness de grup. Primul compliment sau reclamația pe care o poate primi o clasă de fitness de grup este selecția muzicii, urmată de designul clasei. Dacă aveți muzică grozavă asociată cu o clasă bine concepută, participanții vor dori să revină pentru mai multe. 

Cum îți poți ascuți abilitățile de selecție muzicală?

Este important să țineți cont de demografia participanților la clasă, deoarece muzica ar trebui să se potrivească cu interesul participanților. Luați în considerare dacă mulțimea dvs. va fi între 20 și 30 de ani sau de la sfârșitul anilor 50 până la mijlocul anilor 60. Sau dacă vor fi mai multe femei sau bărbați.

O modalitate de a încorpora muzica care se potrivește participanților este să ceri recomandări. Fie aveți un formular de sugestii muzicale în care participanții pot scrie melodii și artiștii care îi plac, fie să efectueze un sondaj. Oricum ați face-o, obținerea de feedback de la participanții dvs. vă poate ajuta să potriviți cu succes muzica cu populația de interes și să promovați o abordare de predare centrată pe elev.

4. Volumul

Volumul muzicii este la fel de important ca și selecția muzicii. Indiferent de obiectivul clasei, este important ca participanții să se bucure de experiența completă. Prin urmare, volumul muzicii și proiecția instructorului (inclusiv utilizarea microfonului) sunt cruciale. 

Volumul nu trebuie să depășească 85 decibeli (dB) recomandat, deoarece expunerea la niveluri de zgomot >85 dB poate dăuna auzului. Audiologii recomandă, de asemenea, creșterea basului și scăderea înaltelor dacă sunt necesare ajustări ale muzicii.

Rețineți că abilitățile participanților de a asculta instructorul în timpul muzicii oferă un nivel de siguranță în participare și îl protejează pe instructor de rănirea vocii. De asemenea, permite instructorului să audă mai bine în caz de urgență. Multe studiouri de exerciții de grup vor fi echipate cu tehnologie de sunet, cum ar fi Sound Ear, pentru a ajuta instructorii să selecteze nivelurile muzicale adecvate. 

Cea de-a doua ediție a Ghidurilor de activitate fizică din SUA pentru americani (Orientări) a fost lansată luni trecută, 12 noiembrie, de către Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA. Acesta este primul set de revizuiri ale Ghidurilor de la lansarea lor inițială în 2008. Primul pas în dezvoltarea celei de-a doua ediții a fost formarea unui comitet consultativ pentru a efectua o revizuire științifică a noilor cercetări și dovezi despre activitatea fizică și beneficiile acesteia pentru sănătate. Aceste constatări au determinat recomandări actualizate pentru anumite subgrupuri ale populației, precum și recomandări pentru noi subgrupuri. Populațiile vizate în această a doua ediție includ:

Copii cu vârsta cuprinsă între 3-5 ani.Tineret cu vârsta cuprinsă între 6-17 aniVârstniciFemeile în timpul sarcinii și în perioada postpartumAdulți cu afecțiuni cronice de sănătateAdulți cu dizabilități

Un mesaj important pe care îl putem prelua din raportul științific și din Ghid și care prezintă un interes primordial pentru profesioniștii în sport și pentru antrenorii din domeniul sănătății este că comportamentul sedentar este un risc pentru sănătate și trebuie să facem mai mulți americani să se miște în mod regulat. Un sprijin promițător pentru a face oamenii să treacă de la un stil de viață sedentar la un stil de viață activ este că orice activitate fizică oferă unele beneficii pentru sănătate.

Acestea sunt doar câteva dintre punctele importante din raportul științific și din Ghidurile în sine. Rămâneți pe fază pentru o serie de postări de blog https://produsrecenzie.top/exodermin/ care vor analiza noile actualizări din Ghid.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente bloguri, abonați-vă la buletinul nostru electronic, Exercise Your Voice.

Condițiile de mediu sunt importante de luat în considerare atunci când proiectați un program de exerciții. Dacă locuiți într-un climat care este supus unor condiții de frig și intenționați să antrenați clienții în aer liber, veți dori să luați în considerare implicațiile exercițiilor fizice în frig. Acest blog trece în revistă cum să iei măsuri de siguranță atunci când te antrenezi în frig.

Evitarea măsurilor de precauție în timpul exercițiilor fizice în frig ar putea duce la afecțiuni multiple, inclusiv hipotermie, degerături sau un efect de vasoconstricție generalizat, care poate fi periculos pentru persoanele cu hipertensiune arterială și/sau boli de inimă. Răcirea poate apărea rapid atunci când corpul este ud de transpirație, iar pierderea de căldură este accelerată în condiții de vânt, așa că trebuie să luați în considerare multe atunci când faceți recomandări de exerciții pentru clienții dvs. pe vreme nefavorabilă.

Ar trebui să fiți familiarizați cu diagrama factorilor de răcire a vântului și să înțelegeți că, pe măsură ce temperaturile scad și/sau viteza vântului crește, există un risc mai mare de consecințe negative asupra sănătății.

Iată câteva sfaturi importante pentru exerciții pe vreme rece pe care să le împărtășiți clienților dvs.:

Purtați mai multe straturi de îmbrăcăminte, astfel încât hainele să poată fi îndepărtate sau înlocuite după cum este necesar. Îndepărtați straturile exterioare pe măsură ce intensitatea crește și apoi înlocuiți aceste straturi în timpul perioadelor de odihnă sau de răcire.Permiteți o ventilație adecvată a transpirației, deoarece îmbrăcămintea umedă va continua să scurgă corpul de căldură.În condiții de vânt, cel mai bine este să începeți sesiunea cu fața în vânt și să terminați cu vântul în spate.Selectați materiale de îmbrăcăminte care permit corpului să degaje căldură în timpul efortului și să rețină căldura corpului în timpul odihnei. Lâna este o alegere excelentă pentru antrenament la frig deoarece menține căldura corpului chiar și atunci când este umedă; bumbacul, însă, este o alegere proastă, deoarece absoarbe transpirația. Noile materiale sintetice sunt, de asemenea, o alegere de dorit, deoarece ajută la eliminarea umezelii din corp. Nailonul este o alegere potrivită pentru îmbrăcămintea exterioară atunci când răcirea vântului este un factor, dar materialele sintetice precum Gore-Tex sunt probabil cea mai bună alegere, deoarece blochează vântul și sunt impermeabile, ceea ce permite umezelii să se îndepărteze de corp.Înlocuiți lichidele corporale pierdute în timpul exercițiilor fizice la frig.Monitorizați greutatea corporală timp de câteva zile, deoarece pierderea transpirației poate să nu fie la fel de evidentă la frig.

Studierea anatomiei umane poate fi fascinantă și provocatoare. Există multe aspecte detaliate ale anatomiei și poate fi dificil să discerneți ce nivel de înțelegere este necesar pentru examen și pentru aplicarea practică ca profesionist în exerciții. Candidații la examen întreabă adesea cum să studieze anatomia și dacă este imperativ să memoreze totul. Acest blog acoperă ceea ce trebuie să știți, cum să vă abordați studiile și idei pentru a aplica ceea ce învățați.

Ce trebuie sa stii

Este important să înțelegeți ce trebuie să știți și ce este bine de știut. Deși nu va fi imperativ să identificați locația fiecărui mușchi care alcătuiește corpul uman pe o figură anatomică, de exemplu, ar trebui să aveți o înțelegere de bază a modului în care funcționează grupele musculare majore în ansamblu. Cunoașterea numelor grupelor de mușchi, unde sunt localizate, cum fac corpul să se miște și ce exerciții vizează fiecare grup este esențială atât pentru pregătirea pentru examen, cât și pentru aplicarea cu succes a proiectării și implementării programului de exerciții. Următoarele articole de blog ajută la identificarea acelor componente:

Mușchii care mișcă piciorul

Mușchii care mișcă brațul

Mușchii care mișcă scapulele

Anatomia de bază

O modalitate de a învăța și de a aplica aceste informații este să vă concentrați asupra mușchilor și mișcărilor unui grup de mușchi în fiecare săptămână. Folosește-ți propriul corp pentru a afla locațiile mușchilor, cum fac membrele și părțile corpului să se miște și care exerciții vizează fiecare grup – ridică-te, mișcă-te și creează acțiuni pentru propriii mușchi. Privește o imagine a mușchiului, găsește-o pe corpul tău și vizualizează modul în care activarea mușchiului provoacă mișcare. Înțelegerea locului în care sunt localizați mușchii și unde își au originea și inserarea vă poate ajuta să dezvoltați o mai bună înțelegere a mișcărilor asociate cu acel mușchi.

Înțelegeți cum învățați cel mai bine

Există diferite moduri de a învăța informații noi și este important să faceți din stilul dvs. preferat de învățare o prioritate. Poate că ești un învățător vizual, poate înveți cel mai bine exersând sau poate preferi să faci carduri și să iei notițe. Dacă nu știi cum înveți cel mai bine, experimentează! Joacă-te cu diferite stiluri de învățare și vezi ce funcționează pentru tine. Și de unde știi ce funcționează? Testează-te. După ce ai încercat diferite metode de studiu, testează-te pentru a vedea ce ai reținut. Există o mulțime de resurse și instrumente în contul dvs. ACE online, precum și resurse externe, cum ar fi Quizlet Flashcards, site-uri web de anatomie precum GetBodySmart sau videoclipuri YouTube.

Trecând la pasul următor

După ce ați identificat ceea ce trebuie să știți despre anatomia umană și cum o puteți învăța, gândiți-vă la Conectarea punctelor între memorare și aplicare practică. Aceasta include examinarea termenilor anatomici și regionali care descriu locațiile mușchilor și oaselor și modul în care efectuarea de observații în timpul evaluărilor indică atât acțiuni funcționale, cât și disfuncționale ale mușchilor. De asemenea, dacă cunoașterea originii și a punctelor de inserție vă ajută să înțelegeți acțiunile musculare și mișcările articulațiilor pentru a înțelege mai bine anatomia, atunci fă-ți timp pentru a o învăța.

În cele din urmă, aplică ceea ce înveți. Puteți încorpora terminologia și informațiile anatomice în activitățile voastre de zi cu zi fără măcar să studiați. De exemplu, în timp ce întindeți mâna după cana de cafea, închideți ușa mașinii, faceți exerciții la sală sau vă aplecați pentru a ridica o carte, simțiți acțiunea și apoi imaginați-vă mușchii asociați cu acea mișcare. Apoi încearcă să numești mușchii folosiți.  

Înțelegerea și aplicarea anatomiei este importantă nu numai pentru examen, ci este cunoștințele fundamentale pe care toți profesioniștii în exerciții trebuie să observe în mod critic mișcările clientului, să creeze și să implementeze cu succes programe de exerciții și să interacționeze cu încredere în cadrul continuumului de asistență medicală aliată.

Evaluările posturale pot oferi informații care ghidează programarea exercițiilor. În calitate de profesionist în exerciții, înțelegerea modului de a identifica și a îmbunătăți potențial abaterile posturale poate ajuta persoanele să prevină rănirea, să îmbunătățească echilibrul și să crească puterea.

Poziția corectă ne ajută să stăm în picioare, să mergem, să stăm și să ne întindem în poziții care nu încordează mușchii și ligamentele de susținere și care permite mușchilor să funcționeze optim. Menținerea articulațiilor în alinierea corectă reduce stresul asupra ligamentelor și minimizează probabilitatea de rănire, permițând în același timp mușchilor să lucreze mai eficient.

Abaterile de la o coloană neutră sunt cauzate de mulți factori, inclusiv mișcări repetitive, poziții incomode (cum ar fi o postură obișnuită înclinată), dominanță laterală, oboseală sau lipsa stabilității și/sau mobilității articulațiilor – toate acestea sunt factori corectabili. Factorii necorectabili includ afecțiuni congenitale, unele patologii, abateri structurale sau traume (de exemplu, intervenții chirurgicale, leziuni sau amputații). Orice abatere poate duce la durere, compensații și/sau modele de mișcare disfuncționale.

Pentru o mecanică articulară sănătoasă, este important să reduceți strângerea sau mușchii hiperactivi și să lucrați spre flexibilitate adecvată, forță și rezistență musculară și echilibru (adică, echilibru pe fiecare parte a articulației și de la dreapta la stânga a corpului). Mai jos sunt câteva exemple de abateri posturale tipice, precum și posibile exerciții pentru promovarea posturii îmbunătățite.

Lordoza: O curbă lombară anterioară crescută cu o înclinare asociată a pelvisului. Acest lucru duce de obicei la tensiune la nivelul coloanei vertebrale, care ar putea duce la dureri de spate.

Considerații la exercițiu: Concentrați-vă pe întărirea mușchilor abdominali și extensori ai șoldului (ischio-coardei), în timp ce întindeți flexorii șoldului și extensorii coloanei vertebrale (erector spinae).

Golire în decubit dorsal

Pisica-Vaca 

Stretch flexor șold

Cifoză: O curbă toracică posterioară crescută cu umerii rotunjiți asociati, piept deprimat și poziția capului înainte cu hiperextensie a gâtului.

Considerații la exercițiu: Poziția cu umerii rotunjiți poate fi cauzată de slăbiciune sau alungire a mușchilor care controlează mișcarea scapulară – romboizi și trapez. Strângerea excesivă sau scurtarea mușchilor pieptului poate contribui, de asemenea, la postura umerilor rotunjiți. 

Întinderea pieptului

Cobra

Stabilizare scapulară predispusă

Spate plat: o curbă lombară anterioară scăzută sau o curbă normală redusă spre interior a spatelui inferior, cu pelvisul înclinat posterior și capul prezentând o poziție înainte.

Considerații la exercițiu: Rectusul abdominal și extensorii spatelui superior pot fi scurtați, în timp ce flexorii șoldului și extensorii lombari pot fi prelungiți. Concentrați-vă pe întărirea erectorului spinal și multifidus, promovând în același timp stabilitatea lombară și mobilitatea toracică.

Pasăre-câine

Întinderea ischiobiurilor

Ridicări contralaterale ale membrelor

Sway Back: O curbă lombară anterioară scăzută și curba toracică posterioară crescută. Legănarea înapoi este adesea văzută cu umerii rotunjiți, un piept deprimat și un cap înclinat înainte. Femurul și capul sunt mai în față decât ceea ce se vede într-o deviație a cifozei.

Considerații la exercițiu: Ischio-jambierea și extensorii lombari pot fi scurtați, în timp ce flexorii șoldului și extensorii superiori ai spatelui pot fi prelungiți. Concentrați-vă pe întărirea mușchilor din partea superioară a spatelui în timp ce întindeți pieptul și promovați stabilitatea lombară și mobilitatea toracică.

Întinderea pieptului

Întărirea oblicelor

Stabilizare scapulară predispusă

Scolioza: o curbură laterală excesivă a coloanei vertebrale, adesea însoțită de rotație vertebrală. În timp ce scolioza este o afecțiune congenitală sau care nu poate fi corectată, pot fi implementate exerciții pentru a ajuta la gestionarea abaterii.

Considerații privind exercițiile: Implementați exerciții care vizează îmbunătățirea forței și a gamei de mișcare a mușchilor de pe ambele părți ale coloanei vertebrale.

Exerciții pentru scolioză

Efectuarea regulată a exercițiilor care creează echilibru între mușchii opuși de-a lungul trunchiului și a coloanei vertebrale sunt utile pentru promovarea unei posturii optime. Accentul cheie este pe stabilitate și mobilitate.

Vă rugăm să rețineți: dacă clientul dumneavoastră nu își poate asuma în mod activ o coloană neutră în timpul evaluării dumneavoastră, este recomandat să îl trimiteți la un medic. Profesioniștii în exerciții fizice nu diagnostichează problemele medicale, ci în schimb trimit clienții către profesioniști medicali dacă clienții se confruntă cu dureri severe sau o posibilă rănire.

Lectură suplimentară:

5 exerciții cu greutatea corporală pentru partea inferioară a spatelui pentru a evita durerile de spate

Exerciții de dezintoxicare pentru spatele scăzut 

VT1 se numește primul prag ventilator. Este un marker de intensitate care poate fi observat în respirația unei persoane într-un punct în care lactatul începe să se acumuleze în sânge. Pe măsură ce intensitatea exercițiului începe să crească, VT1 poate fi identificat în punctul în care ritmul respirator începe să crească. O persoană care se află la VT1 nu mai poate vorbi confortabil, dar poate înșira câteva cuvinte în timp ce face exerciții fizice.

De asemenea, observat prin respirația unei persoane în timpul exercițiului este VT2, sau al doilea prag ventilator. Este un marker de intensitate mai mare decât VT1. La VT2, lactatul s-a acumulat rapid în sânge și persoana trebuie să respire greu. La acest ritm rapid al respirației, cel care face sport nu mai poate vorbi. Durata exercițiului va scădea neapărat din cauza nivelului de intensitate. VT2 poate fi numit și pragul de compensare respiratorie (RCT) și debutul acumulării de lactat din sânge (OBLA).

VO2 max este consumul maxim de oxigen. Este capacitatea maximă a corpului de a prelua, transporta și folosi oxigenul în timpul exercițiilor fizice și reflectă capacitatea cardiorespiratorie a unei persoane. Măsurarea VO2 max este o procedură de laborator care necesită echipamente pentru a analiza cantitatea de oxigen inhalată și cantitatea de dioxid de carbon expirată.