De asemenea, poate reduce cât de săturat vă simțiți de la o masă.

Ele nu sunt disponibile public, așa că nu este ca și cum ați putea merge la magazin, puteți cumpăra cărțile exacte, le puteți citi iar și iar și veți vedea cum legumele dispar din farfuria copilului dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți apela la câteva cărți excelente de nutriție pentru copii aflate în prezent pe piață pentru a încerca să reproduceți acest experiment acasă.

Iată câteva dintre preferatele mele, precum și recomandări de la părinții care urmăresc pagina mea de Facebook „Cum să crești oameni sănătoși”:

The Very Hungry Caterpillar de Eric Carle – Această carte premiată spune povestea unei omidă care (supra) mănâncă multe tipuri diferite de alimente în drumul său spre a deveni fluture. Alianța pentru o generație mai sănătoasă și Academia Americană de Pediatrie au creat instrumente și resurse pe care părinții să le folosească atunci când citesc această carte împreună cu copiii lor, pentru a-i ajuta să învețe despre alimentația sănătoasă.

Feeling Great with Jasper State de Judith Margaret Johnson – Un câine pierdut se împrietenește cu doi frați care urăsc legumele. Copiii nu știu că Jasper State a fost trimis de mama lor să-i învețe totul despre alimentația sănătoasă. Prin rime, cântece și modele, Jasper State le arată copiilor că este distractiv să mănânce sănătos. Copiii sunt de acord și mama lor nu trebuie să mai spună un cuvânt despre asta! Deși poate părea că o astfel de abordare directă îi poate face pe copii suspicioși, nu a fost cazul în casa mea. Copiilor mei le place să citească acesta din nou și din nou.

Fast Food de Saxton Freymann și Joost Eiffers – Această carte a fost recomandată de o prietenă după ce fiul ei de vârstă preșcolară a fost rugat să aducă un fruct sau o legume la școală, deoarece urmau să împartă „piese” pentru a-și face propriile vehicule după ce a citit această carte. . Cartea transformă legumele și fructele în sute de lucruri care „Mergeți!” precum camioane, bărci, tractoare, baloane cu aer cald, submarine, mașini și multe altele. Include, de asemenea, oamenii și animalele care îi conduc (de exemplu, un ren ghimbir care trage o sanie de fasole verde și pere roșii cu un Moș Crăciun conopidă cu o pălărie de ridichi). Aceasta este o modalitate excelentă de a expune copiii la o varietate de legume și fructe noi și necunoscute. Familiaritatea sporită se pretează la o probabilitate crescută ca un copil să fie dispus să încerce noile legume sau fructe.

Istoria legumelor de Mary Lee – Această poveste îi duce pe copii într-o călătorie cu Ed Dragonul pentru a afla de unde provin cu adevărat legumele. În plus, cartea încurajează copiii să interacționeze cu povestea, similar tipului de interacțiune inclus în cărțile de povești din studiul de cercetare.

Încercați-l—alegeți câteva dintre acestea sau alte cărți de nutriție pentru copii dragi, citiți-le de câteva ori pe săptămână în următoarele două sau trei luni, continuați să prezentați copiilor o varietate de legume și fructe și așteptați cu răbdare și urmăriți pentru a vedea dacă copiii dvs. încep să facă alegeri nutriționale mai sănătoase. Atunci, te rugăm să ne spui cum a fost! Puteți să mă contactați la Natalie.Muth@acefitness.org sau să distribuiți pe pagina noastră de Facebook ACE Fit.

Cauți să-ți revitalizezi antrenamentul fără să dai banii? Sau, în căutarea unor cadouri de sărbători ieftine pentru pasionatul de fitness din viața ta? Nu mai căuta.

În acest videoclip, ACE Fitness Expert Fiziologul exercițiului, Jessica Matthews, trece în revistă patru instrumente de exerciții distractive, cu aspect interesant, care costă toate sub 20 USD și vă arată cum să le utilizați.

Îmbunătățirea sănătății familiei tale cu mese sănătoase și hrănitoare nu trebuie să-ți încalce bugetul. Încercați aceste rețete cu întreținere redusă, rentabile, care se dublează ca versiuni mai sănătoase ale preparatului dvs. preferat.

Certificarea de la o organizație de certificare recunoscută la nivel național este primul lucru de căutat atunci când alegeți un instructor de fitness de grup. Este siguranța dvs. că lucrați cu un instructor de fitness de grup care are cunoștințele necesare pentru a vă oferi un antrenament sigur și eficient.

Certificarea este mai mult decât o bucată de hârtie. De exemplu, American Council on Exercise (ACE), care este cea mai mare organizație non-profit de certificare a fitness-ului din lume, oferă singura certificare de fitness de grup acreditată de NCCA și solicită instructorilor de fitness de grup să treacă un curs intensiv de trei ore, 150 -examen cu întrebări care acoperă știința exercițiului și cunoștințele de programare, inclusiv anatomie, kineziologie, screening de sănătate, nutriție de bază și metode de instruire.

După verificarea certificării, există alte câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți un instructor de fitness de grup. Iată un ghid:

Alegeți un instructor care se potrivește nevoilor dvs

Un instructor de https://produsrecenzie.top/ fitness de grup ar trebui să poată proiecta mișcări care vă ajută să profitați la maximum de antrenament, indiferent dacă sunteți un participant la fitness începător, intermediar sau avansat. Clasa nu trebuie să vă obosească sau să vă epuizeze. Și cu siguranță nu ar trebui să simți durere în timpul sau după aceasta.

Căutați un instructor care este interesat de dvs

Un instructor bun va dori ca toată lumea să se simtă binevenită. A te face să te simți binevenit înseamnă că instructorul ar trebui să încerce să-ți învețe numele, să facă contact vizual în timpul sesiunii și, cel mai important, să-ți pună antrenamentul înaintea lui sau al ei.

Asigurați-vă că accentul este pus pe realizare personală Un instructor de fitness de grup bun va pune accent pe realizarea personală și nu va crea un mediu competitiv. Clasa ar trebui să se concentreze pe îmbunătățirea sau menținerea sănătății tale, nu doar pe a arăta mai bine.

Alegeți un profesor bun

Un profesor bun va explica beneficiile fiecărui exercițiu și va demonstra cum să faceți exercițiul. Un profesor bun va demonstra, de asemenea, modificări pentru mișcările intermediare și avansate și va explica dacă ar trebui să evitați un exercițiu dacă aveți o accidentare existentă. O mare parte din a fi un bun instructor de fitness de grup este capacitatea de a fi un profesor bun.

Fii sigur că te distrezi

Instructorul potrivit va fi dedicat să vă ajute să vă bucurați de curs, angajat să vă facă antrenamentul cât mai bine posibil și va fi capabil să-și transpună entuziasmul într-o clasă distractivă. Amintiți-vă, singurul mod în care veți rămâne cu un program regulat de exerciții aerobice este dacă așteptați cu nerăbdare să participați la curs.

Verificați intensitatea exercițiului și modul în care instructorul se raportează la dvs

Pentru un antrenament cardiovascular eficient, trebuie să faci exerciții la o anumită intensitate în timpul orei. Instructorul ar trebui să vă pună să vă luați ritmul cardiac sau să vă învețe cum să vă evaluați nivelul de efort folosind scala de efort perceput. Înainte chiar de a începe antrenamentul, instructorul ar trebui să vă pună câteva întrebări generale despre nivelul dvs. de fitness și să vă invite feedback.

Decizia finală este a ta

Alegerea unui instructor de fitness de grup și a unei clase este o decizie foarte personală. Este posibil ca clasa potrivită pentru dvs. să nu fie potrivită pentru o altă persoană și același lucru este valabil și pentru un instructor. Fă-ți timp și ia deciziile corecte.

Resursă suplimentară

Comisia Națională pentru Agenții de Certificare: www.noca.org/NCCAAccreditation/AccreditedCertificationPrograms/tabid/120/Default.aspx

Previzualizează PDF-ul

Schimbarea poate fi unul dintre cele mai puternice lucruri din viață. Poate fi, de asemenea, una dintre cele mai provocatoare. Schimbările în viață par descurajante când ne gândim inițial la ele: pierderea în greutate, începerea unui nou loc de muncă, mutarea, începerea unei afaceri și adoptarea unui nou stil de viață sunt doar câteva exemple de schimbări majore. Oricare ar fi schimbarea și indiferent de amploarea ei, schimbarea este gestionabilă atunci când luăm lucrurile în pași mici.

Mai jos sunt cinci instrumente pentru a face o schimbare majoră a vieții și a o descompune în pași mai mici, permițând schimbării să aibă loc într-un proces fluid, gradual.

1. Clarificați schimbarea

Care este scopul final? Oricare ar fi schimbarea, este important să fiți clar ce încercați să schimbați. Notarea schimbării ne poate ajuta să clarificăm ceea ce dorim să realizăm și ne ajută să ne țină la răspundere.

2. Fii specific cu o cronologie

Acum că știm care este schimbarea, trebuie să identificăm cum și când vom începe procesul de schimbare. Îmi place să încep de la sfârșit și să lucrez înapoi. Primul pas este identificarea când doriți să aibă loc schimbarea. Poate fi peste cinci luni, peste un an sau peste cinci ani. Din nou, cheia aici este să devină specific și să o notezi. Apoi scrieți datele de check-in. De exemplu, dacă doriți ca schimbarea să aibă loc o lună în viitor, configurați puncte de verificare săptămânale pentru a evalua modul în care decurge procesul de schimbare.

3. Determinați elementele de acțiune

Acesta este unul dintre cei mai importanți pași mici ai schimbării mai mari, deoarece aici lucrurile se pun în mișcare. Schimbarea mare este de obicei determinată de o serie de acțiuni mici. Utilizați acest pas pentru a reveni la cronologia și completați pașii de acțiune. Acești pași pot fi la fel de simpli precum efectuarea unui apel telefonic, cântărirea pe cântar sau plasarea unei anumite sume de bani într-un fond de pensii. Ideea din spatele acestui pas este de a identifica acei pași mici care vor aduce schimbarea mai mare.

4. Completați spațiile libere

Va fi timp între puncte de control. Folosește acest timp pentru a face progrese în alte domenii către obiectivele tale. Vă puteți completa schimbarea cu o altă afacere, cum ar fi un blog sau un jurnal. Cu cât suntem mai în ton cu motivația noastră intrinsecă pentru schimbare, cu atât este mai mare probabilitatea de a ne menține planul nostru de joc atunci când viața ne aruncă curbe. Pe parcurs, asigurați-vă că găsiți timp pentru a vă bucura de momentul prezent în timp ce lucrați pentru schimbare.

5. Reduceți presiunea și bucurați-vă de călătorie

Unul dintre cele mai benefice lucruri pe care le poți face atunci când te angajezi în schimbare este să te bucuri de proces. Unele dintre cele mai valoroase amintiri, lecții și experiențe se petrec în călătoria către destinație. Luați fiecare zi așa cum vine, luați măsuri pentru schimbarea voastră și amintiți-vă să vă iubiți. Faci o treabă mult mai bună decât pentru care îți dai credit.

Sunt încântat pentru tine și schimbarea ta. Amintiți-vă, schimbarea mare este rezultatul unor schimbări mai mici în timp. Începe puțin, rămâne consecvent și bucură-te de călătorie.

Când vine vorba de pierderea în greutate sau reducerea grăsimii corporale, este în general acceptat că trebuie să mănânci mai puține calorii decât arde în fiecare zi. Multe diete realizează această ecuație matematică simplă pentru pierderea de grăsime prin aplicarea unor reguli stricte cu privire la tipurile de alimente de evitat. Cu toate acestea, aceste diete de multe ori eșuează deoarece rigiditatea care caracterizează aceste diete poate face oamenii să se simtă lipsiți de alimentele lor preferate sau excluși de la evenimentele sociale. Alte diete se concentrează pe măsurarea și numărarea constantă a porțiilor, dar puțini oameni au spus vreodată că partea lor preferată din mâncare sau gătit este matematica.

Din fericire, există o modalitate mai bună de a prelua controlul asupra obiceiurilor alimentare fără a merge la extreme. Încercați să încorporați aceste schimbări de comportament în rutina dvs. una câte una pentru a crea obiceiuri alimentare sănătoase care vă vor ajuta să obțineți și să vă mențineți o greutate sănătoasă. Aceste schimbări simple vă pot ajuta să vă îmbunătățiți alimentația fără stresul matematicii sau privarea constantă.

1. Încetinește-ți mâncarea

Poate dura 20 de minute sau mai mult pentru ca receptorii de întindere din stomac și semnalele hormonale din intestinul subțire să vă semnaleze că vă simțiți plin. Acordarea timpului corpului pentru a vă anunța că sunteți mulțumit este o modalitate ușoară de a reduce câte calorii consumați într-o anumită masă.

Opriți cursa în timpul mesei prin încorporarea strategiilor care vă încetinesc. Poti incerca:

Puneți ustensilele jos între mușcături de mâncareCrearea unui punct de jumătate în masă și luarea unei pauze de la mâncare când ajungeți la eaSetați un cronometru sau un cronometru, astfel încât să aveți un feedback cu privire la cât timp v-ați luat pentru a mânca

2. Reduceți distracția

Multitasking în timp ce mănânci cu activități precum vizionarea la televizor, lucrul sau derularea rețelelor sociale poate face mai dificil să recunoști cât de mult ai mâncat. De asemenea, poate reduce cât de săturat vă simțiți de la o masă. Oamenii care mănâncă cu distragerea atenției tind să simtă mai foame și să mănânce mai mult mai târziu.

Oprirea distragerilor și concentrarea pe a vă bucura de masă este o modalitate utilă de a vă reduce aportul caloric și de a vă simți în continuare mai mulțumit. A scăpa de ecrane și alte distrageri în timpul meselor este o modalitate ușoară de a vă schimba mediul pentru a vă susține mai bine alimentația sănătoasă.

3. Evitați să mâncați din pachete mari

Interesant este că atunci când oamenii mănâncă din pachete mari, este mult mai dificil să realizezi cât de mult se consumă de fapt. În loc să mâncați alimente direct din recipiente mari, încercați să mâncați numai din boluri și farfurii. Acest lucru necesită să alegeți dimensiunea porției înainte de a începe să mâncați. Puteți, de asemenea, să vă pregătiți dimensiunile porțiilor în avans, porționând alimentele în recipiente cu o singură porție imediat când ajungeți acasă de la cumpărare. Aceste schimbări simple de comportament fac mult mai ușor să evitați supraalimentarea anumitor tipuri de alimente.

4. Bea mai multă apă

Bea multă apă nu numai că ne îmbunătățește sănătatea și starea fizică, ci poate fi și un instrument util pentru reducerea cantității de calorii consumate. A fi sete poate fi ușor confundat cu sentimentele de foame. Dacă bei un pahar cu apă înainte de a mânca gustări sau mese, te poate ajuta să realizezi că nu ți-e atât de foame pe cât ai fi crezut. În plus, consumul de apă în timpul meselor poate ajuta, de asemenea, la încetinirea meselor și la stimularea receptorilor de întindere din stomac, care ajută la semnalarea că vă simțiți plin. În cele din urmă, dacă sunteți obișnuit să beți băuturi cu calorii, schimbarea unora sau a tuturor cu apă poate ajuta la scăderea aportului caloric.

5. Dormi mai mult

Dormirea suficientă nu îmbunătățește doar recuperarea pentru antrenamente. De asemenea, ajută la reglarea hormonilor responsabili de senzația de foame și de sațietate. Leptina și grelina sunt ambele perturbate atunci când nu dormi suficient, ceea ce poate duce la creșterea foametei și la scăderea senzației de sațietate.

Vă puteți îmbunătăți obiceiurile de somn adoptând ore specifice pentru a merge la culcare și a vă trezi constant în fiecare zi. Seara, creați o rutină specifică de urmat, inclusiv diminuarea luminilor și oprirea ecranelor pentru a vă ajuta să vă relaxați. Reducerea consumului de cofeină după prânz vă poate ajuta, de asemenea, să adormiți mai ușor.

Concentrarea asupra schimbărilor de comportament care vă ajută să dormi mai bine vă poate ajuta să luați decizii alimentare mai bune și să vă simțiți mai mulțumiți de alimentația sănătoasă în fiecare zi.

Îmbunătățirea nutriției și menținerea unei greutăți sănătoase nu trebuie să se refere exclusiv la planificarea meselor și la numărarea caloriilor. Cele mai durabile schimbări de comportament vă ajută să vă controlați în mod constant aportul și să vă simțiți mulțumiți, fără a crea stres sau privare suplimentară. Încercați să practicați unul dintre aceste obiceiuri pe rând pentru a începe să vă îmbunătățiți alimentația fără a număra constant caloriile.

Nu este niciodată prea târziu să înveți și să-ți extinzi ofertele pentru clienți! Consultați alte certificări ACE sau programe de specialitate ACE, cum ar fi programele Specialist în schimbarea comportamentului sau Specialist în nutriție fitness.

Nu poți avea o petrecere fără mâncare. Cu toate acestea, grătarul tipic din curte cu chipsuri și dip, burgeri și hot-dogs și înghețată și cocktail-uri pot exploda rapid bugetul caloric. O după-amiază plină de distracție te-ar putea face să consumi cu ușurință mai mult de 1.000 de calorii în gustări rafinate, carne grasă și mult și mult zahăr.