Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer. Versionsnumret visas på raden ovanför. Sedan 2019 används modellen årtal-H-nummer. 20H1 betyder den första uppdateringen 2020 som kom på våren. Ungefär var sjätte månad släpper Microsoft en ny större Windows 10-uppdatering, men Windows installerar dem inte omedelbart.

  • Microsoft meddelar också att stöder för 64-bitarsprogram för Intel/AMD har lämnat betastadiet och nu ingår i den vanliga versionen av Windows 11, så du behöver inte gå med i Windows Insider-programmet.
  • Microsoft har gett vad som kan bli nådastöten för Windows 10 på Arm-datorer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • 20H1 betyder den första uppdateringen 2020 som kom på våren.
  • Den nya och efterlängtade funktionen som kommer göra det mss32.dll windows 10 möjligt att köra de flesta vanliga Windows-program som inte specifikt har anpassats för Arm-arkitekturen kommer därmed kräva en uppdatering av datorn till Windows 11.

Den nya och efterlängtade funktionen som kommer göra det möjligt att köra de flesta vanliga Windows-program som inte specifikt har anpassats för Arm-arkitekturen kommer därmed kräva en uppdatering av datorn till Windows 11. Det blir inget stöd för 64-bitars x86-program på datorer med Arm-processor och Windows 10.

Microsoft Slår En Spik I Windows 10 På Arm

Du kan prenumerera på PC för Allas nyheter via rss, läs mer här. Om du inte har fått den senaste uppdateringen än och vill installera den i förtid kan du hämta den här. Vill du veta vilken Windowsversion du har och om du har fått den senaste uppdateringen? Microsoft meddelar också att stöder för 64-bitarsprogram för Intel/AMD har lämnat betastadiet och nu ingår i den vanliga versionen av Windows 11, så du behöver inte gå med i Windows Insider-programmet. Microsoft har gett vad som kan bli nådastöten för Windows 10 på Arm-datorer.

hur man öppnar registerredigeraren

Företaget har nämligen meddelat att den funktion som översätter maskinkod för x86-64-arkitekturen (64-bitars Intel- och AMD-processorer) till Arm inte kommer släppas för Windows 10. IDG.seDe viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.